فایده خوردن سیب زمینی که یک سبزی ریشه دار است و در بسیاری از خانواده ها به عنوان ماده اصلی در غذا مورد استفاده قرار می گیرد.
فایده خوردن سیب زمینی که یک ماده غذایی نسبتاً ارزان است ، به راحتی رشد می کند و شامل چندین ماده مغذی می باشد به شرح زیر است.
در اینجا 7 فایده سیب زمینی برای سلامتی و تغذیه آورده شده است.
1. سیب زمینی حاوی چندین مواد مغذی
سیب زمینی منبع عالی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است.
کالری: 161
چربی: 0.2 گرم
پروتئین: 4.3 گرم
کربوهیدرات: 36.6 گرم
فیبر: 3.8 گرم
ویتامین C : 28 درصد از RDI
ویتامین B6: 27 درصد از RDI
پتاسیم: 26 درصد از RDI
منگنز: 19 درصد از RDI
منیزیم: 12 of از RDI
فسفر: 12 of از RDI
نیاسین: 12 درصد از RDI
فولات: 12 درصد از RDI
فایده خوردن سیب زمینی بستگی به نوع و طرز تهیه آن می تواند متفاوت باشد. به عنوان مثال ، سرخ کردن سیب زمینی کالری و چربی بیشتری نسبت به پخت آن دارد.
همچنین توجه داشته باشید فایده خوردن سیب زمینی با پوست اینست که حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی است. پوست کندن سیب زمینی می تواند فایده خوردن سیب زمینی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.
2. وجود آنتی اکسیدان ها موجود در سیب زمینی
فایده خوردن سیب زمینی اینست که سرشار از ترکیباتی مانند فلاونوئیدها ، کاروتنوئیدها و اسیدهای فنولیک است. این ترکیبات با خنثی سازی مولکول های بالقوه مضر موسوم به رادیکال های آزاد به عنوان آنتی اکسیدان در بدن عمل می کنند. هنگامی که رادیکال های آزاد تجمع می یابند ، می توانند خطر بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی ، دیابت و سرطان را افزایش دهند.
به عنوان مثال ، یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داد که آنتی اکسیدان های موجود در سیب زمینی ممکن است رشد سلول های سرطانی کبد و روده را سرکوب کند.
مطالعات همچنین نشان داده است که سیب زمینی های رنگی مانند سیب زمینی بنفش می توانند سه تا چهار برابر بیشتر از سیب زمینی سفید آنتی اکسیدان داشته باشند. این امر آنها را در خنثی سازی رادیکال های آزاد موثرتر می کند.